Bik kakak sedap mass spectrometry radioactive dating

Semalam kecoh lah dalam taman ni kes bibik bangang nih! Tapi bila aku jumpa macam-macam aku dah tak boleh fikir apa dah. ******************** Fuhhh dada aku masih terasa berat masa tengah menaip ni. Mujur ada jiran-jiran superbaik mai rumah tolong calm me down. Apa-apa pon aku bersyukur Allah tunjuk cepat benda ni kat aku. Now, tengah bertenang ambik mood nak mengemas balik rumah yang tak rupa macam rumah ni.

Bik kakak sedap

Tapi aku tak bagi sebab aku dengan Lukman nak kena masuk office juga sebab ada banyak benda yang kena settle kan.

Dia diam saja tapi esok tu masa aku kat office dia mesej bagitau kata Raya Haji ni tak mau ikut aku balik kampung.

Sebab nanti nak suruh dia amik Adib bila dah bangun.

Kadang2 kalau Adib tak bangun tidur lagi time aku nak ke office aku terpaksa tinggal bilik tak berkunci. Allah terus collapse aku bila tgk isi kandungan handphone dia. 11) Sebelum aku halau pergi balai tadi aku sempat selongkar beg dia. Seluar dalam aku, perfume aku, blusher and eyeshadow Benefit aku and earphone i Phone Lukman!

Loghat Terengganu merupakan salah satu loghat yang unik di Malaysia.

Terkenal dengan sebutan yang mempunyai penekanan terhadap huruf “G” pada kebanyakan perkataan.

9) SELFIE MELARAM DENGAN BAJU-BAJU AKU, BAJU-BAJU LUKMAN!! Penuh gambar selfie atas katil aku dengan baju-baju aku, Rayban, cap, Lukman! Bertambah celaka seluar dalam, bra, lingerie aku semua dia try. ' 10) Mesej lucah dengan lots of Bangladeshi, Indian so on so forth. Korang faham sendiri lah gambar apa kalau dah dasar betina lapar bat**g bejumpa plak dengan jantan sangap lu***g!

Nak mudah bahasa orang kampung aku panggil 'haramja***!

Dengan mata kepala sendiri aku nampak Adib yang kencing.

Nak perati kelaku dia plus Lukman akan bela bila aku marah bibik.

Just langkah sikit ja ke muka pintu, angkat Adib then keluarlah.

Comments are closed.